VM i V75® tillbaka efter uppehåll

,

Efter ett års uppehåll är äntligen den uppskattade tävlingen VM i V75® tillbaka igen. Tävlingen pågår mellan 2 oktober och 6 november och anmälan för deltagande är öppen redan nu. Nytt för i år är att etappvinnare och totalsegraren får chansen att bli gästande travexpert hos ATG®.


– Det känns jätteroligt att tävlingen är tillbaka igen. Vi har gjort några förändringar efter uppehållet och är övertygade om att det nya upplägget kommer locka många deltagare även i år, säger Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting på ATG®.
Etapptävlingarna avgörs under sex veckor och spelarna tävlar varje lördag med varsitt 192-raderssystem (96 kronor). De fem bästa resultaten för respektive tävlande räknas. Det tidigare finalmomentet med travrelaterade kunskapsfrågor är borttaget och därmed gäller bara en sak för att ta hem totalsegern – ha flest rätt.
Det är enkelt att vara med.
– Allt man behöver är ett ATG-konto och registrera sig för själva tävlingen på ATG.se, spelar gör man sen som vanligt online eller i butik, berättar Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting på ATG.

Anmälan
Anmälan görs på atg.se/vmiv75. Där finns också fullständiga tävlingsvillkor och topplistor att följa.

Vinster
Varje etappvinnare (tävlingsomgång 1-5) får äran att vara gästtippare i 5 Tippar V75® och blir dessutom uppringd i tv-programmet Grand Slam 75.

Totalsegraren koras till världsmästare i V75 och får bland annat äran att gästtippa för ATG, gästa podden Lördag Hela Veckan samt få besök av vår vinnarambassadör och vara med i inslag i Vinnare V75.

(Med anledning av ny praxis i förhållande till spelregleringen genomförs VM i V75 utan prispengar. Detta då priser av ekonomiskt värde kan komma att ses som bonusar och inte är tillåtna att erbjuda till befintliga kunder enligt spelregleringen.)

VM i V75 avgörs under följande lördagsomgångar på V75:
2 okt – Skellefteå
9 okt – Åby
16 okt – Solänget
23 okt – Örebro
30 okt – Jägersro
6 nov – Eskilstuna

Tidigare års vinnare
2020, tävlingen inställd
2019, Ludwig Wickman, Sundsvall
2018, Rasmus Holmberg-Nilsson, Malmö
2017, Kalle Sandström, Stockholm
2016, Staffan Edholm, Hudiksvall
2015, Magnus Strömsten, Vimmerby
2014, Johann Leidenfrost, Österrike
2013, Dag Bernhardsson, Oskarshamn
2012, Jan Lundin, Gävle
2011, Peter Carlsson, Frösön

Pressrelease ATG