Vann 675 000 kronor under middagen – höll masken

,

En man från Stockholm fick en oförglömlig lördagskväll med hjälp av Harry Boy på V75®. Men hans middagssällskap anade ingenting. – Jag är alltid en glad person, men var extra glad på middagen den kvällen, säger han.

Förra lördagens V75® medförde vinstregn över hela landet. Harry Boy stod för tre av systemen med alla rätt. Det minsta kostade 192 kronor att lämna in för en man från Stockholm. Vinsten blev 675 000 kronor.
– Det är fortfarande overkligt! Jag har inte kopplat det ännu, säger vinnaren.

Då och då händer det att mannen från Stockholm spelar en Harry, och den här helgen lade han in ett spel innan han och hans fru skulle gå över till några bekanta.
– Jag är ingen som tar ut hästar själv, men det är kul att vara med ibland bara för att ha chansen om något händer.
Den här kvällen var det dags.
– Jag gick faktiskt på toaletten och passade då på att rätta spelet. Men först trodde jag inte att resultatet stämde, utan jag loggade ut och in på sidan flera gånger för att kolla siffrorna.

”Så underbart”
Han lyckades sedan hålla masken inför övriga sällskapet, och väntade tills han och frun var på väg hem. Då berättade han den glada överraskningen för henne.
– Jag visade summan och hon trodde att jag skämtade och frågade vem som hade vunnit det där. Men jag sa: Det är ju vi!

När paret vaknade på söndagen upplevde båda fortfarande en overklighetskänsla, och vinnaren beskriver att känslan hållit i sig flera dagar efter vinsten.
– Men vi är så glada. Det är så häftigt och underbart! Vi behöver köpa en ny bil, så det här blev perfekt.