V75-profil närmar sig start

,

Claes Svenssons stjärna King Of Everything närmar sig årsdebut. – Jag hoppas att vi kan starta i slutet av mars. Jag vill ge honom ett skarpare jobb innan, säger Svensson.

Förra året var King Of Everything en riktig profil på V75®. Han startade nio gånger i travets elitserie och vann fyra gånger, vid samtliga tillfällen satt Magnus A Djuse i sulkyn. Claes Svenssons stjärna imponerade vid segrarna och ett lopp som fastnar på näthinnan är segern på Örebro i början av mars. King Of Everything vann på 1.12,0/2140 meter autostart med krafter kvar efter ledning från start till mål.
På senhösten tappade han formen och har inte startat sedan början av december.
– Han var inte bra i den senaste starten på Solvalla och fick en paus. Det har inte varit några fel på honom, han har fått träna på, men vi har haft lite svajiga träningsförhållande hemma och det finns lite att slipa på.
När gör han årsdebut?
– Jag kommer att köra ett skarpare banjobb innan jag bestämmer mig. Känns han som jag hoppas kan det bli årsdebut i slutet av mars.