V64®: Malto gjorde Hans G extra glad

,

Atg:s vinnarambassadör Hans G Lindskog blev själv en vinnare på tisdagskvällen.
Han deläger fyraårige Malto som var en av Kevin Oscarssons två vinnare i V64-omgången.
– Jag är glad. Han gjorde vad vi förväntade oss. Det här är en kanon, sa Hans G med glimten i ögat.

Travprofilen Hans G Lindskog har de senaste tio åren varit ATG:s vinnarambassadör, en roll där han är
spelbolagets ansikte utåt
och också den som ringer och informerar och gratulerar de som vinner allra mest på trav.
På tisdagskvällen avgjordes V64® på Jägersro och Hans G blev själv en vinnare. Han deläger Malto, tränad av Björn Lindblom, som vann den femte avdelningen tillsammans med Kevin Oscarsson.
Malto svarade för en femstjärnig prestation efter några månaders tävlingsuppehåll. Malto satt placerad som tvåa i andraspår och när Kevin Oscarsson vred på i tredjespår bet det ordentligt och Malto tog över ledningen 500 meter före mål och kunde defilera upploppet ner.
– Det har strulat lite med honom och det var skönt att han fick vinna. Han kändes jättefin och det kan bli hans säsong i år, sa Kevin Oscarsson.
Kalmartränaren vann även med pappa Jims Aperfectcandy som satte klorna i ledande favoriten Roxanna sista 500 meterna och höll undan hela upploppet ner.
Svår för spelarna var Mikael Pilenbergs Flash Fire i V64-3, montéloppet. Favoriten Santo As drog på i ledningen, men galopperade som slagen mitt i sista sväng. Flash Fire tog över och sedan var han ensam på banan.
Joakim Lövgren ramade in omgången. Både King Of Djazz och Global Best Lover svarade för två starka årsdebuter och vann bekvämt från ledningen och lovar mera.
Sex rätt betalar 19 129 kronor, fem rätt 295 kronor och fyra rätt 39 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75