Utökning av ATG:s sammanslagna pooler för enloppsspel

,

Efter en period med sammanslagna pooler för enloppsspel på valda lunchtävlingar inför ATG nu sammanslagna pooler för alla tävlingsdagar, förutom tävlingsdagar med V75, V86 och Grand Slam 75.
– Resultatet har varit så lyckat att vi nu valt att bygga vidare på konceptet, säger Nicklas Jonsson, ATG:s Head of Horse Betting.

Lördag 1 februari blir premiärdag för utökningen av sammanslagna pooler för enloppsspel, där första bana ut blir danska Charlottenlund med lördagskvällens tävlingar som har nio lopp.
Därefter inkluderas alla svenska lunchtävlingar, kvällstävlingar (utom V86-banan) och helgtävlingar (utom V75- och Grand Slam 75-banorna), samt alla övriga tävlingar från Danmark.
– Fördelen med sammanslagna pooler för enloppsspelen är att oddsen blir stabilare när poolerna blir större, vilket ger en bättre spelupplevelse för våra kunder, säger Nicklas Jonsson och fortsätter:
– Kundreaktionerna har varit positiva och vi har hittills sett en omsättningsökning på spelen i de sammanslagna poolerna. Spelformen Plats har visat en markant ökning, vilket vi också förutspådde, då ett tydligt Plats-odds verkligen förbättrar spelet. Det känns spännande och roligt att nu kunna utöka antalet sammanslagna pooler eftersom den vanligaste kundfrågan har varit när vi ska införa sammanslagna vinstpooler för alla enloppsspel vid alla tävlingar. Nu tar vi ytterligare ett steg på den vägen.
Enloppsspelen som får en sammanslagen pool är Vinnare, Plats, Tvilling, Komb och Trio. I startlistorna på ATG.se framgår vilka tävlingar som har en sammanslagen pool för enloppsspelen.

Kanal 75