Nyhetsarkiv för Kall

V64Xpress®: Nu är det Selmer I.H.:s tid på året

,

Selmer I.H. gillar när det bli kallt i luften. På fredagskvällen visade han att han blir att räkna med i vinter igen. – Vintern är hans årstid och nu är han på gång, sa tränaren Gabriella Laestander.

Bäcklös Uriel segerrikast så här långt

,

Bäcklös Uriel är unghäststjärnan som vann kriteriet som treåring. Först sju år gammal har kallblodet börjat vinna lopp igen – och då har det blivit med besked. Nicklas Bloms stjärna har noterat sig för tio segrar i år och kan bli Sveriges segerrikaste häst 2023. – Det skulle vara kul om det blev så, säger ägaren och uppfödaren.

V64® Xpress: Far och dotter Alsén i huvudroller

,

Ett riktig familjehäst tog hem huvudloppet Bernth Martinssons lopp på Rommetravet under fredagskvällen. 20-åriga Linnéa Alsén köpte hästen som ettåring och tre år gammal mer än dubblade Scorpion Tile sin prissumma vid segern. – Jag tycker att han är mycket klassig, summerade Linnéa Alsén som låter pappa Olle Alsén träna hästen.

VM i V75® startar i februari 2024

,

Tidigare upplagor av VM i V75® har avgjorts under hösten, men nu flyttar den populära tipstävlingen några månader framåt. Närmare bestämt till februari 2024 och då med några nya funktioner för deltagarna. – Bland annat blir det möjligt att enkelt skapa tabeller för det egna kompisgänget, säger Peter Ågren, affärsutvecklare på ATG.

V86®: Margareta Tooma vägrar att förlora

,

17 raka. Ingen travare i landet kan skryta med en lika lång segerrad som Margareta Tooma. Hästen som alltid vinner, men sällan glänser. – Hon känns i regel slagen hela loppen, men hon har en förmåga att ha nosen först, konstaterade Örjan Kihlström sedan stoet motsvarat förväntningarna som omgångens största favorit på V86®.