Nyhetsarkiv för Forsberg

Borås Fältrittklubb vinnare av Årets Drömprojekt

,

Över 130 föreningar ansökte till ATG Drömfond – fyra gick till final.
Efter att svenska folket och en jury sagt sitt stod det klart att Borås Fältrittklubb tilldelas 150 000 kronor till sin verksamhet.
Vinnaren avslöjades under lördagens V75-tävlingar på Jägersro Peter ”Foppa” Forsberg, ambassadör för ATG Drömfond, lämnande över checken.
– De har skapat en lugn oas för barnen och med hjälp från ATG Drömfond kommer Borås Fältrittklubb kunna hjälpa ännu fler barn och unga, säger Peter Forsberg.

Vilket drömprojekt ska få ytterligare 100 000 kronor?

,

Fyra föreningar som alla delar drömmen om att främja hälsa och motverka utanförskap har fått 50 000 kronor var av ATG Drömfond. Nu ges svenska folket möjlighet att vara med och påverka vilket av initiativen som ska få ytterligare 100 000 kronor.
– Jag har själv upplevt vilken skillnad idrott gör för så väl ungdomar som äldre. Få saker bidrar till så mycket gemenskap, hopp och drömmar som idrott och det känns som att vi nu hittat fyra värdiga finalister, säger Peter Forsberg, ambassadör för ATG Drömfond.

Tredje segern för Emilia i kalla Monté-SM

,

2018 blir ett magiskt år för 26-åriga Emilia Leo.
Stig H Johansson-stipendiat, flerfaldig V75-vinnare och 50 segrar som kusk.
På fredagskvällen vann Gävlelärlingen Monté-SM för kallblod på Bergsåker med Wilda Fille – ett lopp hon tog hem för tredje gången.