Nyhetsarkiv för Danao Degli Dei

V75® statistik: Matnyttigt inför finalerna

,

Vilka hästar gynnas mest att springa barfota? Vilka trivs bäst i spets och vilka har utmärkt sig tidsmässigt i försöken? Här följer statistik till lördagens STL-finaler som stöd i jakten på sju rätt på V75®.

Inför V75®: Dante imponerad av Danao Degli Dei

,

Fyra segrar på fyra starter. Italienska Danao Degli Dei går från klarhet till klarhet och är storfavorit inför helgens travfest på Solvalla. När blivande proffstränare besöker ATG tog vi ett snack med Dante Kolgjini om stjärnhästen, framtiden och stallets två andra starter på V75. – Vi kan förvänta oss en rejäl prestation igen.

V75®: Baron Tilly mot större uppgifter

,

En stjärna i vardande? Välstammade Baron Tilly fick sin tränare David Persson att ta till sällsynta superlativ. – Det är en annan ras. Släpper han till mellan öronen vågar jag knappt drömma om vad vi har, konstaterade Persson redan innan han fick se sin fyraåring dominera lägsta klassen på V75.

V75®: Djuse dominerade finalerna

,

Resolut spetsladdning, perfekt tempobedömning utvändigt om ledaren och en elegant ryggresa från sämsta utgångsläget. Magnus A Djuse visade upp sitt kuskregister i ett hattrick på V75®. – Det har gått fantastiskt bra och det är jätteroligt, kommenterade landets kuskchampion efter uppvisningen.

V75®: Snyggt hattrick för Djuse

,

Resolut spetsladdning, perfekt tempobedömning utvändigt om ledaren och en elegant ryggresa från sämsta utgångsläget. Magnus A Djuse visade upp sitt kuskregister i ett hattrick på V75. – Det har gått fantastiskt bra och det är jätteroligt, kommenterade landets kuskchampion efter uppvisningen.

V75® (lördag): Segermaskin med löpskalle

,

Elva segrar på tolv starter. Segermaskinen Winterburn visade löpskalle när Gävletravet bjöd på V75® med både storfavoriter och skrällar. På nyårsafton avslutas travåret med drömjackpot på Axevalla.