Nyhetsarkiv för Continental

Fjolårsvinnaren Hohneck klar för Elitloppet

,

Fjolårsvinnaren Hohneck tänker försvara sin titel. Den franske stjärnan är den fjärde hästen som är klar för Elitloppet. – Han var fantastisk ifjol i Elitloppet och jag längtar redan till att få se honom sväva fram hos oss igen, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.

Joviality missar start i Paris

,

Joviality befinner sig i Frankrike för att förberedas inför vinterns storlopp på Vincennes. Men nu har det blivit ett litet hack i skivan för stjärnstoet – som missar en tilltänkt start i Paris. – Joviality hostade litegrann efter jobbet sist, säger tränaren Sabine Kagebrant.

Joviality får en vinter i Frankrike

,

Sabine Kagebrant packar för en vinter i Frankrike med superstoet Joviality. Resan ner till träningsanläggningen Grosbois i Paris startar under måndagen. – Vi hoppas på ett lopp på Vincennes med henne redan i början av december om allt går bra och det stora målet vi satt upp är Criterium Continental på julafton, säger tränaren.

Vincennes värmer i vintermörkret

,

Vintern närmar sig och storloppssäsongen i Sverige är snart över. Men i Paris har den ännu knappt börjat. Nu är det återigen dags för fokus på Vincennes vintermeeting.

Presentation Elitloppet försök 2

,

De 16 hästarna är utvalda.
Spåren är lottade.
Nu är alla förutsättningar inför Elitloppet 2023 klara.
Här följer en presentation av deltagarna i Solvallas stora travfest den 28 maj.

Fjärde franska hästen klar för Elitloppet

,

Det blir mer franskt bakom startbilen sista söndagen i maj.
Hohneck är den nionde inbjudna hästen till Elitloppet 2023.
– Jag är mycket glad och hedrad över vår inbjudan och att vi får komma med vår häst till Solvalla. Elitloppet passar perfekt för Hohneck, säger tränare Philippe Allaire.