Nyhetsarkiv för Combat Fighter

V75® statistik: Matnyttigt inför finalerna

,

Vilka hästar gynnas mest att springa barfota? Vilka trivs bäst i spets och vilka har utmärkt sig tidsmässigt i försöken? Här följer statistik till lördagens STL-finaler som stöd i jakten på sju rätt på V75®.

V75® statistik: Gynnsamma ytterspår på Mantorp

,

Långa svängar, kort upplopp och en ny startbil. Där är förutsättningarna på Mantorp – värd för lördagens V75 och en bana som numera sticker ut statistiskt eftersom utvändiga utgångslägen bakom vingen blivit mer konkurrenskraftiga.

Inför V75® (jackpot): Svanstedt formtoppad och segersugen

,

Från svacka till formtopp på två månader. Anders Svanstedt har rivstartat 2024. Till lördagens jackpot på V75 plockar han ut fyra hästar och andas optimism. – Får jag åka hem från Åby segerlös så kommer jag nog att vara ganska besviken, säger Svanstedt.

V75®: Tårar efter jätteskrällen

,

För spelarna var det en kalldusch. För Oskar Kylin Blom var det eufori. Efter skador och bekymmer har Bäcklös Faron hittat tillbaka och på lördagen var han en jätteskräll i kallblodsdivisionen på V75®. – Jag har hela tiden trott på det och varit helt säker på att han ska börja prestera igen. Nu gjorde han det, sa hästens tränare Oskar Kylin Blom med en röst skälvande av glädjegråt.

Inför V75®: Kuskkometen har dubbla chanser för guldjubel

,

Nybakad student men redan ett framtidsnamn i Sveriges unga kuskelit. Malte Handfast har haft ett häftigt år i sulkyn – och har nu dubbla chanser att kröna det med ett SM-guld. – Det är stort att ha två chanser, för det är något man måste prestera under hela året för att lyckas med.