Nyhetsarkiv för Capri

Fem Visby-segrar för Sjöström

,

Claes Sjöström dominerade fredagens travtävlingar på Visbytravet – Solvallakusken körde i sju av kvällens åtta lopp och vann fem.
Claes Sjöström inledde med ett äkta hattrick i de tre första loppen med i tur och ordning Return Of Bols, Caprioca och Super Nice. Därefter blev han trea med Dikt Drew innan det blev två nya segerdefileringar tillsammans med Princess Cristal och Steps From Heaven.
Vinnartrion Return Of Bols, Caprioca och Steps From Heaven tränas dessutom av Claes Sjöström.
– Det är upp och ner, senast jag var här hamnade jag knappt på målfotot. Den man tycker var häftigast var Super Nice som känns fantastiskt fin, sa Claes Sjöström i ATG Live.

Många svenska finalister på Meadowlands

,

Det blev mycket blågult när kvalen till tvååringsloppen Peter Haughton Memorial (hingstar/valacker) och James Doherty Memorial (ston) avgjordes på Meadowlands i New Jersey natten mot lördag svensk tid.
Marcus Melander kvalade in totalt sex hästar till finalerna, fem hästar till Peter Haughton (Back Of The Neck, Capricornus, Expectations, Hell Bent For Am, Rome Pays Off) och en häst till James Doherty (Hypnotic Am). Per Engblom var också lyckosam med fyra finalister, en till hingstfinalen (Synergy) och tre till stofinalen (Hello Tomorrow, Ms Savannah Belle, Queen Of The Hill). Även Nancy Johansson har en häst att hoppas på i finalen av Jim Doherty (Panem).
Finalerna avgörs nästa lördag under Hambletonian-kvällen på Meadowlands.