Nyhetsarkiv för Bunny

Önas Prince lekte hem Ulf Thoresens Grand International

,

I elitloppsfinalen blev allt fel. I Ulf Thoresens Grand International blev allt rätt.
Önas Prince lekte hem det norska storloppet tillsammans med Per Nordström.
– Fantastiskt läckert. Nu var vi tillbaka och siktar vi på Hugo Åbergs Memorial, sa segerkusken.

V86®: En doft av Elitloppet i The Onions lopp

,

Lite ringrostig i blott andra starten efter lång frånvaro bjöd den gamle elitloppsvinnaren upp till dans. I The Onions lopp på Solvalla på onsdagskvällen visade Don Fanucci Zet att han är tillbaka. – Det var inte meningen att jag skulle åka ifrån i sista sväng men han var så pigg att jag inte vill bråka och dra i honom för mycket, sa Örjan Kihlström efter den överlägsna segern på strålande 1.09,9 över 1640 meter.

Inför V86®: Jagar snabb revansch

,

N.Y.Moet ”floppade” rejält i senaste starten på Åby. På onsdag när ena halvan av V86® avgörs på Bjerke jagar hon revansch. – Hon tävlar sämre i Sverige. Nu är vi på hemmaplan och ska räknas, säger tränaren Jens Kristian Brenne.

Inför V75® (dubbeljackpot): Hamre leder hemmalaget

,

V75® kommer till Bjerke. Då är banans kung redo att ta sig an svenskarna. – Vi har slagit dem förut och kan göra det igen, säger Frode Hamre som mönstrar ”A-laget” med Norges bästa häst Stoletheshow i spetsen.

V86®: Full fart i höstrusket

,

Jan Ove Olsen bjöd på omgångens överraskning när han satsade allt på ett kort bakom Mizai. – Det blev lite väl snabbt första 500, men sedan var det rätt lugnt. Han stod på hela vägen in, sade norrmannen sedan han gasat runt på 1.10,5/1 640 meter autostart.