Nyhetsarkiv för Bullof Wall Street

Dansk seger i Svenskt Oaks

,

Det blev dansk seger i söndagens Svenskt Oaks på Jägersro galopp.
Stonas klassiker med 700 000 kronor i förstapris vanns av Alwaysonmymind och jockeyn Oliver Wilson.
– Det känns jättebra. Hon har bankat på dörren för en storlopsseger och vann ju väldigt enkelt, sa tränaren Marc Stott med basen i Århus.

Bullof Wall Street suverän vinnare av Svenskt Derby

,

Årets Derby på Jägersro, galoppens 103e, såg på förhand ut att kunna utveckla sig till en öppen historia. Men så blev det inte alls.
Det blev en renodlad tvåhästars-duell upploppet ner, mellan de två mest betrodda hästarna i Derbyt: Bullof Wall Street och Yoker.
Bullof Wall Street och jockeyn Carlos Lopez släppte ingen över bron när det väl avgjordes – och det blev en ny derbyseger för tränare Niels Petersen.

Inför GS75: Derbykungens jackpot-drag

,

Fredrik Johansson vann Svenskt Derby åtta gånger under karriären.
Han är fortfarande aktivt inblandad i sporten, eftersom “Fredde” är anställd som jockeycoach på Svensk Galopp… han ser således alla lopp som rids på dessa breddgrader.
– Det är verkligen ett öppet Derby i år, säger Fredrik som även bjuder på ett par miljondrag till söndagens jackpot-omgång på Grand Slam 75.

Bullof Wall Street dominerade Voterlöpning

,

Det blev en skräll i Voterlöpning men det var en oerhört imponerandevinnare då 18-oddsaren Bullof Wall Street dominerade i ledningen från start till mål.
Bullof Wall Street var snabbast ur boxarna och från sitt utgångsläge längst in vid rail tog han kommandot direkt i händerna på Rafael De Oliveira. Den treårige hingsten släppte aldrig någon riktigt nära och över upploppet lämnade han favoritduon Nocentsinkentucky och Yoker med sju-åtta längder.
Niels Petersen tränar vinnaren och segern i Voterlöpning var värd 600 000 kronor.