Nyhetsarkiv för Bretagne

Skrällde sig in i Prix d`Amérique: ”Redo att slåss”

,

Hussard du Landret stod som 30-oddsare inför Prix de Bretagne. Men med ena handen i luften travade tränaren Benoit Robin in som etta över mållinjen. Nu väntar Prix d´Amérique på söndag. – Vi är med i leken, allting kan hända, säger Robin.

San Moteur tillbaka efter superspurten

,

Andra gången gillt? På söndag har San Moteur en ny chans att kvala in till Prix d’Amerique. – Han har sett smidigare och bättre ut nu, säger Björn Goop inför turen till Paris.

Ny start i Paris för San Moteur

,

San Moteur tar sats mot Frankrike igen. Nästa uppgift ser ut att bli Prix de Bourbonnais om drygt två veckor. – Som planen ser ut nu åker han ner och ska starta 10 december, berättar Björn Goop.

San Moteur sexa i sin Vincennes-debut

,

Målet var en biljett till Prix d’Amerique. San Moteur fick nöja sig med sjättepriset i Prix de Bretagne i sin debut på Vincennes. – Lite sur på att vi inte var bland de tre, men nöjd med hästen.

Travkejsarens nya kläder

,

Huka er, fransoser. På söndagen gör San Moteur entré på Vincennes. I nya färger tar sig den svenske superstjärnan an 17 av hemlandets främsta travare i Prix de Bretagne. – Det vore väldigt skönt om han kunde säkra en plats i Prix d’Amérique, säger Håkan Arvidsson.

Malmqvist hoppas på Prix d’Amerique med Harpers-vinnaren

,

Eric the Eel spurtade sylvasst till seger i måndagens huvudlopp på Vincennes och tjänade nästan en halv miljon kronor. Tomas Malmqvist blev på kuppen förste svenske tränaren att vinna lopp under vintermeetinget i Paris den här säsongen. – Hästen har tjänat så mycket pengar nu att det inte är så himla mycket annat att gå på än att försöka komma med i Prix d’Amerique.

Vincennes värmer i vintermörkret

,

Vintern närmar sig och storloppssäsongen i Sverige är snart över. Men i Paris har den ännu knappt börjat. Nu är det återigen dags för fokus på Vincennes vintermeeting.