Nyhetsarkiv för Bold Eagle

Solvalla dröjer något med den andra elitloppsbiljetten

,

För första gången på länge är vinnaren av Prix d’Amerique klar för Elitloppet samma år. Solvalla har räknat in drömhästen Idao de Tillard. Nu återstår arbetet med att locka de övriga 15 deltagarna. – Nästa biljett kommer i mitten av mars – jag vill se loppet nere i Nice innan jag bjuder in häst nummer två, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.

Aetos Kronos har gjort sin sista start

,

Starten i Prix de France blev den sista föreställningen för Aetos Kronos. Tävlingskarriären är över och på lördag blir stjärnan avtackad inför hemmapubliken när V75® avgörs i Halmstad.

Inför V86®: Hemmatränaren kan få häftig kväll

,

Lars I Nilsson har potential att bli kvällens man på V86®. Jägersrotränaren luftar fyra hästar på hemmabanan och tycker inte spelarna ska räkna bort någon. – På förhand är det bra vinstchans på både Here’s Johnny Sox och Sweetman, så länge de får bra lopp.

Missle Hill vass trea i Prix du Luxembourg

,

Face Time hade tyngsta spurten i Prix du Luxembourg för Gabriele Gelormini Daniel Redéns Missle Hill spurtade vasst och lade beslag på tredjeplatsen och blev bäste svensk. – Han är för jäkla bra den här lille krigaren. Han springer på alla banor och kan det mesta, sa Redén efter loppet.

Joviality får en vinter i Frankrike

,

Sabine Kagebrant packar för en vinter i Frankrike med superstoet Joviality. Resan ner till träningsanläggningen Grosbois i Paris startar under måndagen. – Vi hoppas på ett lopp på Vincennes med henne redan i början av december om allt går bra och det stora målet vi satt upp är Criterium Continental på julafton, säger tränaren.

Vincennes värmer i vintermörkret

,

Vintern närmar sig och storloppssäsongen i Sverige är snart över. Men i Paris har den ännu knappt börjat. Nu är det återigen dags för fokus på Vincennes vintermeeting.