Svante Båth – ny expert i ATG Live®

,

Vid årsskiftet slutar Svante Båth som travtränare. Men han lämnar inte travet helt utan blir expertkommentator i ATG Live®. – Det känns spännande och roligt att fortsätta jobba med travet i en ny roll, säger Svante Båth.

Han har varit en av Sveriges framgångsrikaste travtränare under många år, men en trilskande höft tvingar Svante Båth att avsluta den karriären. Vid årsskiftet startar en ny, som expertkommentator i ATG Live®.
– Det är kul att jag fortsatt kommer ha nytta av de erfarenheter jag har samlat på mig under åren i travsporten. Jag ska göra mitt bästa för att dela med mig av det till tittarna, säger Svante Båth.
Redan i morgon lördag, 2 december, är Svante med i ATG Live för andra gången på kort tid.
– Jag var gäst i ATG Live för några veckor sedan och det var fantastiskt kul att jobba med sändningen och jag ser fram emot ännu ett gästbesök under lördagen innan jag börjar jobba kontinuerligt efter årsskiftet.
– Vi är glada att vi kunde knyta till oss en så merittyngd och kunnig person som Svante nu när möjligheten dök upp. I en livesändning kan mycket hända, Svante är rutinerad och har en bredd inom sporten, det ger en bra känsla, säger Camilla Hasselström, chef för den externa kommunikationen på ATG®.