49 kunder köpte in sig för 212 kronor på ett andelssystem till V86.
Vinstbelöningen blev 50 000 kronor per andel.
Nader El Ashkar i Spånga är mannen bakom systemet och han drog därmed in den största vinsten i Sverige på V86 under onsdagen.

Nader El Ashkar har haft stora framgångar tidigare och spelat in miljoner på sina Tillsammans-system. Han driver Naders Spel och Tobak i Spånga och under onsdagskvällen var det dags igen. På den skrällbetonade V86-raden hade Nader El Ashkar ett av de sex vinnande systemen med åtta rätt. Det som gick in var ett så kallat “Chanssystem” där 49 kunder hade köpt in sig för 212 kronor per andel. Därmed tog han hem den största vinsten i Sverige på V86, knappt två miljoner kronor.
– Folk är glada och skickade sms och ringde hela natten, säger han till Trav365.
– De fick 50 lax på de satsade 212 kronor. Jag har fått jättemånga gratulationer på Tillsammans (ATG:s andelssajt, som systemet var inlämnat via) och alla var glada. Vi har varit och nosat på storvinster hela tiden på sistone och plötsligt händer det.
– V86 är ett otroligt bra spel, överlägset – det bästa någonsin, säger Nader som hade spikat No Limit Royalty i V86-3 och Rackham i V86-5.
– Min grundspik i hela omgången var No Limit Royalty. Det skrev jag tidigt i chatten intill laget. Det stod i programmet att den som var först fram till ledningen av No Limit Royalty och Mas Capacity skulle vinna. Då ställde jag kuskarna Jorma Kontio och Björn Goop mot varandra. Då blir mitt val Björn Goop alla dagar i veckan.
Rackham trodde jag på spets och slut för när de värsta motståndarna hade sämre lägen. Man behöver inte krångla till det på V86, säger Nader El Ashkar till Trav365.

Bjuder på jackpotspik till V75
Succétipparen bjuder även på en vinnare till lördagens jackpotomgång i V75 på Jägersro. Där kan en ensam vinnare ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
– Första tanken är att 6 Racing Mange (V75-6) är klar. Han gjorde ett otroligt bra lopp redan senast och jag tror han hade vunnit det med bättre resa. Nu är det dags för seger.

Kanal 75

Publicerad oktober 24, 2019 14:10 via Kanal75

Dagens tävlingar