Sjöberg vann reservduell på Dannero

,

Stjärndullen mellan Patrik Sjöberg och Kee Marcello kom av sig innan den hunnit börja.
Kee Marcello fick inte ställa upp i loppet och travtränaren Svante Båth hoppade in.
–Jag var säker på att vinna i går, men efter kuskbytet blev det lite annorlunda, sade Patrik Sjöberg som stod som segrare.

Musikern Kee Marcello och höjdhopparen Patrik Sjöberg skulle mötas i ett tvåhästarslopp på Dannero innan V75-tävlingarna drog igång.
Två nykläckta kuskar från tv-serien Stjärnkusken.
Nu blev det inget med det eftersom Kee Marcello inte klarade alkotestet före loppet och nu stängs av som kusk i tre månader för att ha brutit mot bestämmelser mot berusningsmedel.

Sjöberg säker segrare
Svante Båth fick hoppa in som reserv och satt upp bakom sin egentränade Global Revolver. Patrik Sjöberg körde Gävletränaren Olle Alséns M.T.Insider som visade sig vara bäst i Sjöbergs händer.
Den forne höjdhopparen körde omgående till ledningen och det var helt avgörande. Svante Båth såg till att det blev fart på loppet och hästarna utkämpade en härlig duell sista varvet där alltså Patrik Sjöberg drog det längsta strået.
– Jag lägger ner all ledig tid på trav. Det här är skitkul, sade Sjöberg.

“Kommer aldrig hända igen”
En skamsen Kee Marcello förklarade sig i Expressen under söndagen och menade att det hade blivit någon öl för mycket natten mot söndagen.
– Jag blev mörkrädd över hur normal jag kände mig i förhållande till hur mycket jag blåste positivt. Jag kan inte skylla på någon. Det här är helt min fuckup och det var jättedumt. Jag är inte den första som blåser positivt. Det var väldigt klumpigt så klart och det kommer aldrig hända igen. Nu blir jag avstängd från att tävla, men jag ska träna under avstängningen och komma tillbaka starkare än någonsin, sa Kee Marcello till Travexpressen.

Joakim Brundin, Kanal 75