Satsade 24 kronor, vann 456 839 kronor

,

Precis innan loppet skulle starta lämnade han in en Top 7-kupong för 24 kronor.
Några minuter senare hade han vunnit över 450 000 kronor.
– Jag kan säga att jag är rätt nöjd, säger vinnaren Tony Isaksson och skrattar.

På lördagen lyckades Tony Isaksson vinna nästan en halv miljon kronor på Top 7. Insatsen 24 kronor. LARS JAKOBSSON. För fri publicering tom 2016-12-10.


Eftersom arbetskompisen som Tony Isaksson, 43, brukar spela V75 med var sjuk lämnades ingen V75-kupong in den här veckan.
– Men jag satt ändå och tittade på travet som jag brukar och tänkte att jag skulle köra en Top 7, berättar den glade vinnaren några timmar efter storvinsten.
Top 7 är en ny spelform där det gäller att pricka in de sju första hästarna i mål i rätt ordningsföljd. Man kan välja att tippa själv eller låta datorn fylla i hästar på kupongen.
– Jag kände att favoriten var bra och spikade den och sedan lät jag datorn välja resten av hästarna.
Favoriten Tjacko Zaz vann enkelt från ledningen och Tony Isaksson såg också att han hade med tvåan och trean i mål.
– Då tänkte jag: kul, då blir det några hundralappar. Men sedan när de gick till studion och redovisiade resultatet hade tian kommit fyra, och så åttan på femte plats. Då tog jag fram min kupong och när de inte kunde se vilka hästar som var sexa och sjua och gick till reklam var det spännande kan jag säga.

Firar i tvättstugan
Istället för att vänta på redovisningen i tv gick Tony Isaksson in på ATG.se och när resultatet kom upp efter några minuter såg han att han hade prickat in den rätta raden.
– Shit, tänkte jag, undrar hur mycket jag får. När jag sedan scrollade ner och såg utdelningen, över 400 000 kronor, blev jag mållös. Sedan visade jag frun. Det var rätt kul.
Blir det fest i kväll?
– Nej, vi har tvättstugan faktiskt, säger vinnaren och skrattar.
– Men vi måste fira, gå ut och äta med familjen och så. Vi har tre barn och dem har vi berättat för, så julklappslistorna lär bli redigerade i morgon.

Ola Johansson, Kanal 75