Sista arbetslördagen innan pensioneringen.
30 år som butiksägare.
Då drar Peter Blomgren på butiken Direkten i Skene in 843 000 kronor på V75 till elva av sina kunder.
– Ett rekord för mig som tippare – ett helt otroligt slut.

Flera miljonvinster på V75 under årets första V75-omgång.


Årets första V75-omgång kördes på Bergsåker och bjöd på skrällar och favoriter.
Endast 28 system fick alla rätt och utdelningen för sju rätt rakade upp i 667 097 kronor.
Mesta guldet gick till ATG-butiken i Tullinge i Botkyrka kommun i Stockholm. En riktigt lyckosam butik som omskrevs senast på nyårsafton.
Nu vann butiken 4,1 miljoner kronor på ett av sina system, konstruerat av butiksägaren Alan Issa. Men inte nog med det alltså. På nyårsaftonen drog Tullinge Spel in 1,8 miljoner kronor på V75 till sina andelskunder, via andelssajten ATG Tillsammans.
Direkten Nöje i Skene i Marks kommun är en annan vinnare. Peter Blomgren har haft butiken i 30 år och tippat trav till sina kunder.
Vad händer den sista V75-lördagen med Peter Blomgrens vanliga “guldsystem” på V75?
Det blir vinst och 843 000 kronor in till elva kunder.
– Det här ett rekord. För något år sedan fick kunderna 58
000 per andel men detta är alltså värre. I dag har vi haft tårta till både vuxna och barn för att det varit min sista lördag med butiken och så händer det här. Jag vet inte hur jag ska tänka riktigt. Det blir i alla fall tårta igen på söndagen då jag jobbar min absolut sista dag, säger Peter Blomgren skrattande.
30 år med butiken varav de senaste 15 åren som boende i Göteborg sex mil bort. Peter Blomgren fyller 62 och rundar av.
– Att pendla tolv mil per dag tar på. Skene är en jätteliten by som jag verkat i med mina stamkunder i butiken. Jag har haft roligt och slutet blev ju otroligt, men nu känns det rätt att gå i pension. Det känns bra att lämna över så här till den nya ägarfamiljen, säger Peter Blomgren.

Dryga miljonen till Västervik
En annan storvinnare under årets första V75-omgång blev Tre-T Butiken i Västervik där 15 andelsinnehavare får dela på 1 016. 883 kronor.
Mestvinnande lag i ATG Tillsammans blev “Spånga-Lagerlunds Trav och Atletsälllslap”. Åtta spelare där delar på 713 000 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75

Publicerad januari 5, 2019 21:49 via Kanal75

Dagens tävlingar