Per Skoglund bakom miljonvinst på V86

,

Varje vecka tippar TV4-profilen Per Skoglund ett andelsystem under namnet V75-klubben på ATG Tillsammans.
50 kronor kostar varje andel och på onsdagen vann 193 spelare 1 379 525 kronor tillsammans på V86.
– Jag är så himmelsens glad för alla som är med i V75-klubben, som är inne och chattar, tycker till och köper sin andel. Det är nästan som man känner alla personligen. Jag är oerhört stolt och glad, säger programledaren som nu får lägga till även spelexpert på sitt visitkort.

Per Skoglund bakom miljonvinst på V86. THOMAS BLOMQVIST. För fri publicering tom 2017-11-29.


Varje onsdag och varje lördag komponerar Per Skoglund ett V86- eller V75-system för V75-klubben på ATG Tillsammans. Andelarna kostar alltid 50 kronor.
Till onsdagens V86-tävlingar var det 193 som köpt andel i systemet som lyckades hitta samtliga åtta vinnare på Jägersro och Solvalla.
Systemet innehöll en rad med åtta rätt, 32 rader med sju rätt och 405 rader med sex rätt. Totalt blev vinsten 1 379 525 kronor.
– De som går in köper en andel här vill riskera en liten summa och att de får vinna en stor summa gör mig stolt och glad. Eftersom det är många som ska dela försöker jag göra system som kan ge lite pengar, säger Per Skoglund.
Utdelningen för varje andel blev 7 147 kronor.
– Det är redan 72 kommentarer på sidan, så många kommentarer har det aldrig varit. Folk är oerhört glada.
– Det här med chatten tycker jag är något som jag också är väldigt stolt över. I den håller alla en hövlig och vettig samtalston, man hjälper varandra och ingen fråga är dum. Även de dagar jag själv är programledare försöker jag gå in och chatta och vara aktiv tillsammans med medlemmarna, till exempel när vi har en reklampaus. Jag är otroligt arrangerad i det här.
Hade du någon andel själv?
– Ja, jag är glad även för mig och min fru, vi hade köpt några andelar vi också, minsann.
Hur ska du fira det här?
– Först ska jag och Paula försöka få en speedad tvååring att sova. Sedan ska jag upp klockan fem och släppa ut hästarna, därefter blir det flyg till Östersund och travskolan Wången där jag ska vara med och hålla i media-träning för blivande trav- och galopptränare.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75