Ny säsong av “Stjärnkusken”

,

Succéprogrammet ?Stjärnkusken? är tillbaka i TV4 i vår.
Ny programledare blir Linda Lindorff, 44.
– Det är vansinnigt roligt, det kommer ni snart få se, säger Linda Lindroff i ett pressmeddelande från TV4.

“Stjärnkusken” hade premiär i TV4 i fjol somras. Programmet blev en succé och hade 471 000 tittare i snitt per program. TV4:s önskemål låg på 350 000 tittare i snitt per program. Dessutom fylldes landets travskolor med massor av människor som blivit inspirerande av kändisarna i programmet. Vann “Stjärnkusken” gjorde Kee Marcello.
Nu är det snart dags för en ny säsong och en uppföljning har redan börjat spelas in.
Förra året leddes programmet av Jessica Almenäs men eftersom hon har lämnat TV4 för Kanal 5 blir Linda Lindorff ny programledare för “Stjärnkusken”. Hon har tidigare varit programledare för tittarsuccér som Bonde söker Fru, Farmen och Robinson.
– Stjärnkusken är en dröm att programleda, på många sätt. Jag gillar när det handlar om verkliga känslor och är en riktig utmaning, säger Linda Lindorff i ett pressmeddelande från TV4.
Hon fortsätter:
– Vi har redan börjat spela in sedan ett par veckor tillbaka och jag kan säga att det är än mer spännande än jag någonsin kunna tro. När jag tackade ja till rollen som programledare så gjorde jag det framför allt för att jag älskar människor, tävlingar och relationer. Det jag inte hade kunnat tro är hur otroligt imponerad och kär jag skulle bli i hästarna.
– Jag är väldigt tacksam att få ta över detta program efter Jessica Almenäs. Det är vansinnigt roligt, det kommer ni snart få se, säger Linda Lindroff.

Mer dramatik och spänning
Johan Janrell, exekutiv producent på TV4, utlovar mer dramatik och spänning än den första säsongen av “Stjärnkusken”.
– Att Linda kliver in som ny programledare känns ju hur härligt som helst. Stjärnkusken är en tävling men det handlar precis lika mycket om stort mod och personlig utveckling och där kommer Linda verkligen att lyfta den här säsongen, säger Johan Janrell i ett pressmeddelande från kanalen.

Kanal 75