Norska kuskar hade änglavakt

,

En otäck olycka inträffade på den norska travbanan Momarken under tisdagskvällen och två kuskar transporterades till sjukhus.

Det var i kvällens sista lopp som hästen New Fighter, med Adrian Solberg Akselsen i sulkyn, snubblade och gick omkull. Akselsen
for i backen och bakomvarande Pastor Royal och Göran Antonsen hade inte en chans att undvika kollision. Antonsen skickades ur sulkyn och slogs medvetslös. Båda kuskarna transporterades till sjukhus och där kunde man konstatera att de haft änglavakt.
– Tusen tack för alla snälla meddelanden och all omtanke. Jag har det egentligen bra. Jag är bara väldigt mörbultat i kroppen och i huvudet. Jag fick en rejäl smäll men hade en väldigt tur att det gick så bra. Ömmande kropp och hjärnskakning ska jag klara lätt, skriver Göran AntonsenTwitter.
Adrian Solberg Akselsen var inte fullt så tursam men kom också undan utan allvarliga skador.
– Jag fick en fraktur i skuldran och en i ryggen. Nu ligger jag bara här och väntar på svara angående vad de ska göra, om det blir operation eller inte. Det gör riktigt ont och jag för smärtstillande nästan varje timme, säger Solberg Akselsen till Trav og Galopp-Nytt.

Ola Johansson, Kanal 75