Multijackpot på V75 under Breeders’ Crown-helgen

,

Det dröjer till Breeders’ Crown-helgen i Eskilstuna innan det blir jackpot på V75 igen.
Fram till dess kommer jackpotpengar läggas på hög i en pott som kan bli gigantisk.
Dessutom inför ATG obligatorisk registrering för alla spelare 1 november.
– Vi vet att multijackpot på V75 engagerar och är övertygade om att kunder som inte har ett ATG-konto i dag kommer skaffa ett av bara farten, säger Peter Magnsjö, Head of partner sales på ATG.

Nästa gång det ligger jackpotmiljoner i potten på V75 är 10 november. Lars Jakobsson/TR Bild.


Från och med den stundande helgens V75-omgång på Hagmyren kommer 80 procent av alla eventuella jackpotsummor gå till en multijackpot i Eskilstuna lördag 10 november.
– Vi tittar alltid på hur vi kan bli bättre och Breeders’ Crown är en favorit bland många av våra kunder. Det känns spännande att paketera helgen på det här viset och vi hoppas att rafflande lopp, kombinerat med en stor Multijackpot, ska leda till att fler vill bli kunder hos oss, säger Peter Magnsjö, Head of partner sales på ATG.
Resterande 20 procent av uppkomna jackpotpengar läggs undan till nyårsafton då travåret och V75 Winter Burst avslutas med ännu en multijackpot. Från och med årsskiftet kräver sedan den nya spellagstiftningen att alla spelare är registrerade och det tar ATG höjd för genom att införa obligatorisk registrering redan 1 november.

Kanal 75