Lars Jakobsson TR Bild.

Milligan’s School och Digital Class till Frankrike?

,

Stefan Melander har planer på att matcha två av sina stjärnor i det franska vintermeetinget på Vincennes i Paris. För Milligan’s School hägrar Prix d´Amerique och för Digital Class finns det stora pengar att tävla om i stoloppen


I dagens ATG Live utvecklar Solvallattränaren sina tankar.
– När det gäller Milligan’s School så tycker jag ett miljöombyte skulle vara intressant och jag har pratat med Jean-Michel Bazire. Men det var inte rätta trycket i hästen på Solänget i lördags och därför ska han starta även nästa onsdag på Solvalla. Det går inte skicka ner honom om han inte känns perfekt. Jag vill se honom göra en bra prestation först. Samtidigt är det ingen panik, loppet jag siktar på är om tre månader och det är inte bestämt när han ska åka. Jag tycker att han visade i Åby Stora Pris att han klarar distansen och visar att han är en häst att räkna med, säger Stefan Melander om den 16-faldiga miljonären.
När det gäller sexåriga miljonärskan Digital Class låter Stefan Melander verkligen sugen på Vincennes.
– Jag tror hon har fina lopp där innan vi betäcker henne. Det skulle vara kul att testa henne där, jag tror hon skulle passa väldigt bra på Vincennes, hon går ju bra barfota och där är det fäste i banan.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75