Miljonjobb från badtunnekanten

,

Det blev en bra valborgsmässoafton i Dalarna för Jonas Gulliksson.
I en badtunna på sommarstället jobbade han in både den egna hästen och en travvinst på över två miljoner kronor på V64.
– Det var lite puls när jag följde de sista loppen på mobiltelefonen.

En bra valborg i badtunnan. Jonas Gulliksson vann över två miljoner på V64 och såg upplösningen från badtunnan.


Stockholmsbon Jonas Gulliksson firade valborg i Dalarna tillsammans med flickvännen och en kompis.
Samma kväll skulle den egna hästen Coktail Chip tävla på Mantorptravet och för att krydda till det hela lite lämnade han in ett V64-system på atg.se för strax under tusenlappen och spikade Coktail Chip i den näst sista avdelningen.
Gulliksson har en fjärdedel i det sexåriga stoet som är i träning hos Claes Sjöström på Solvalla. Singelstrecket var givet trots att hästen bara var spelad på en procent av systemen.
– Hon är faktiskt riktigt bra utan dojor och hon skulle gå barfota nu också, så jag spikade henne och en till. Jag har ett stort travintresse men det har blivit lite sämre med att följa med på slutet. Just den här gången tänkte jag att det skulle vara kul med ett spel, och nu känner man ju att det var ett bra beslut, säger storvinnaren.

Från badtunnekanten
När det var dags för Coktail Chips lopp gick Jonas Gulliksson och hämtade mobiltelefonen och följde de två sista loppen från badtunnan.
– När hon hade vunnit sitt lopp satt jag med sju hästar kvar i den sista avdelningen. Värdet var då 33 000 kronor. Jag och tjejen och kompisen såg det sista och sedan blev det ju lite mer fest. Det blev lite mer grillande och så hade vi några flaskor skumpa i kylen som gick åt, säger storvinnaren när vi når honom på tisdagsmorgonen.
123 573 system hade lämnats in och endast ett överlevde alltså. Gulliksson kom i överläge med sitt singelstreck på Coktail Chip som få trodde på inför omgången på Mantorptravet.
Drygt två miljoner – 2 095 221 kronor – blev utdelningen för det vinnande systemet.
– Jag har varit med på lite vinster tidigare men inte sådana här summor. Vi håller på och bygger i Dalarna och sedan fyller jag snart 50, så det ska inte bli svårt att sätta sprätt på pengarna, säger han.

Mikael Wikner, Kanal 75