Lindberg lämnar Svensk Travsport

,

På torsdagen blev det klart att Maria Croon blir vd för Svensk Travsport.
Enligt Travronden försvinner samtidigt rollen generalsekreterare och det innebär att Johan Lindberg därmed lämnar ST vid månadsskiftet.
– Jag älskar den svenska travsporten och kommer alltid att göra. Jag kommer alltid att försöka bidra till att vända den negativa utvecklingen när det kommer till utövare och hästar och det kommer jag att göra oavsett vad jag tar mig för. Det som kortsiktigt händer är att jag startar en konsultverksamhet från och med 1 maj, säger Johan Lindberg till Travronden.
Johan Lindberg har varit, först tillförordnad och sedan ordinarie, generalsekreterare för Svensk Travsport i 5,5 år.

Johan Lindberg lämnar Svensk Travsport. TR Bild.


Lars-Ove Pettersson, Kanal 75