Nyhetsarkiv för Micael Melander

Allsvenska kuskligan: 14 triumfer på 14 dagar

,

Ulf Ohlsson kör mest och vinner mest.
Sveriges regerande champion har för andra vecka i rad gått ifrån en arbetsvecka med sju segrar. 14 triumfer på 14 dagar.
I den Allsvenska kuskligan har Ohlsson gjort ett ryck i toppen och leder nu med tolv segrar före tvåan Rikard N Skoglund.

Allsvenska kuskligan: Ryck av Ulf Ohlsson – fortsatt uppåt för Djuse

,

Titelförsvararen Ulf Ohlsson fick segerdefilera sju gånger förra veckan och gör därmed ett ryck i den allsvenska kuskligan och leder nu med åtta segrar före tvåan Rikard N Skoglund.
Magnus A Djuse som klättrade från åttonde till femte plats senast fortsätter klättra och via fem veckosegrar är han nu trea i ligan.

Allsvenska kuskligan: Magnus A Djuse veckans klättrare

,

Magnus A Djuse var flitigast till vinnarcirkeln i veckan som gick med sju segrar på svenska travbanor och klättrar från åttonde till femte plats i den Allsvenska kuskligan.
Ulf Ohlsson fick segerdefilera fyra gånger och titelförsvararen kopplar därmed ett litet grepp i toppen.

Allsvenska kuskligan: Jämnt i toppen

,

Rikard N Skoglund bokförde sig för sju segrar under veckan och därmed står han på lika många segrar som Ulf Ohlsson, som behåller ligaledningen i kraft av fler andraplatser.

Allsvenska kuskligan: Ohlsson utökade med en pinne

,

Ulf Ohlsson tog fem veckosegrar och utökade marginalen ner till tvåan Rikard N Skoglund med en pinne. Men trean Jorma Kontio fick också segerdefilera fem gånger och har fortsatt fyra fullträffar upp till förstaplatsen.

Allsvenska kuskligan: Skoglund i topp efter två veckor

,

När två veckor gått av året ses Rikard N Skoglund i toppen av Allsvenska kuskligan med sina 11 segrar. Ulf Ohlsson och Johan Untersteiner skuggar med tio pinnar vardera.
Jorma Kontio tog sex segrar under förra veckan och glider in på en femteplats i ligan.

Allsvenska kuskligan: Ohlsson i topp direkt

,

Ulf Ohlsson har fem raka segrar i den Allsvenska kuskligan och redan efter en dryg vecka är Solvallakusken i ledningen även 2022 med sju segrar efter nio dagar.
Fjolårets två Rikard N Skoglund har också fått en bra start på nya året med sju segrar men färre andraplatser.

Bara pengarna tillbaka när Selmer vann

,

Norrländska topphästarna Selmer I.H. och Don Viking gjorde processen kort med motståndet på Umåker under fredagskvällen.
Det handlade om gigantiska favoriter där åttaårige Selmer I.H. var värst och bara gav pengarna tillbaka på vinnarspelet – 1.00.

32 travbanor – 20 olika kuskchampions

,

2021 fick se 20 olika kuskar bli champions på landets travbanor.
Vem blev champion på din favoritbana?
Hur många segrar tog Örjan Kihlström på Solvalla?
Hur många kuskchampionat har Ulf Ohlsson totalt i karriären?
Svaren får ni i statistiken nedan.