Kristin vann 232 000 dagen innan nyår: ”Harry Boy är min kompis”

,

WinterBurst är över för den här gången och en av storvinnarna på under jullovet var Kristin Jernström från Norrköping. Hon hade satsat 100 kronor och tagit hjälp av Harry Boy®. – Den dagen, den kvällen, herregud! säger hon om vinsten.

Kristins man är den mest travintresserade i familjen och han lägger ofta ner timmar på att komponera sitt system till V75®. Så även den aktuella dagen, och eftersom han hade spelat bestämde Kristin sig för att köpa en Harry dagen före nyårsafton.
– Det är lite tack vare damen som köpt en Harry för 100 kronor och vann miljoner tidigare under året. Sedan jag läste om det så har jag ganska kontinuerligt köpt en för 100 kronor. Hästarna springer inte bättre för att jag köper för mer pengar, säger Kristin.

Omgången på Gävle inleddes visserligen med favoritseger, men blev genast svårare när Grådö Bo, spelad till två procent, segrade i den andra avdelningen. Tätt åtföljd av två ytterligare skrällspelade hästar. Eftersom Kristins man förlorade chansen till sju rätt redan i de inledande loppen beslutade sig paret för att sluta följa loppen.
– Det gick åt pipsvängen i första eller andra loppet för honom så han ville inte titta mer. Jag hade ingen koll först, men såg efter femte loppet att jag hade alla rätt och många hästar kvar i de två sista loppen. Då tänkte jag att det kan bli något det här, berättar Kristin.

”En av de största upplevelserna”
Efter ytterligare två mindre favoritfall blev vinsten till slut 232 410 kronor på Kristins kupong.
– Jag höll på att tuppa av! Det känns döcoolt, jag har aldrig vunnit så mycket pengar tidigare.

Pengarna blir ett bra startbidrag till en husbil framöver.
– Nu ska de bara ligga på banken och ränta till sig lite först. Men jag hoppas på mer hjälp från Harry Boy också, han är min kompis, skrattar Kristin och fortsätter;
– Det kunde inte bli ett bättre avslut på året och en himla fin ny början blev det också. Det här kommer jag att leva länge på. Det är absolut en av de största upplevelserna i mitt liv!