Jämna och ojämna nummer nyckeln till jättevinsten

,

Det finns olika tillvägagångssätt för att vinna på trav.
Ett är att bara strecka jämna eller ojämna nummer.
Så gjorde ett andelssystem som på lördagen vann över 21 miljoner kronor på V75.

Två V75-system delade på lördagen på sjurättspotten och håvade in över 20 miljoner kronor vardera. LARS JAKOBSSON. För fri publicering tom 2017-10-14.


V75-omgången i Skellefteå var en riktig utmaning för spelarna och när Voulez Vous skar mållinjen som etta i den avslutande avdelningen återfanns endast två system med alla rätt. Det ena var inlämnat av V75 Tillsammans-laget “Poor man system” som använder sig av ett lika galet som den här gången vinstgivande koncept. För att hålla nere kostnaden väljs jämna eller ojämna nummer i loppen som man egentligen vill helgardera. På så sätt fick laget med lördagens två megaskrällar på systemet. I V75-1 hade endast jämna nummer streckats och där vann nummer 14, loppets minst spelade häst, Loving You Deeply. I V75-4 kom nästa stjärnsmäll i form av den näst minst spelade hästen, 7 El Muro B.R., och där hade Poor man system markering för alla ojämna nummer. Systemet kostade 1
417,50 kronor att lämna in och var och en av de 29 sålda andelarna á 50 kronor belönades med över 700000 kronor.

108 kronor förvandlades till 20 miljoner
Lördagens andra kupong med sju rätt lämnades in av en travintresserad jämtlänning strax före spelstopp. Då han besökte sin dotter i Stockholm kunde han inte följa dramatiken på Skellefteåtravet utan det var först när han i efterhand fick den rätta raden av sin bror som han förstod att något stort hade hänt. Hans insats på 108 kronor hade förvandlats till 20 892 965 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75