Ingen Kihlström i V75-finalerna

,

Örjan Kihlström har fortsatt stora problem med sin rygg.
Nu tvingas stjärnkusken även lämna återbud till V75-finalerna.
– Det är omöjligt att säga när jag är tillbaka igen, säger han.

LARS JAKOBSSON. För fri publicering tom 2018-04-12.


Örjan Kihlström har haft bekymmer med sin rygg under en längre tid. Under Långfredagen på Färjestad blev han tvungen stryka sig själv från V75-tävlingarna efter att ha fått ont under värmningarna. Han har inte kört sedan dess och fick lämna återbud både tisdag och onsdag den här veckan. Under torsdagen kom beskedet att han heller inte klarar av att köra på lördag i V75-finalerna på Solvalla.
– Nej, jag har precis bestämt mig för att inte köra på lördag. Jag har fortsatt problem med ryggen, säger han till travronden.se
– Jag vill inte hålla på och sätta upp mig för att sedan behöva lämna återbud. Nu kommer jag att vänta med att vara tillgänglig som kusk förrän det känns helt bra.

Behandlingar har ej hjälpt
Örjan Kihlström berättade i en intervju med Kanal 75 tidigare i veckan att han hade dickbråck för fyra och ett halvt år sedan. Nu menade han på att det var vanliga problem med ryggen men tyckte samtidigt att det suttit i lite längre än vanligt. Han har fått behandlingar under veckan utan att det har hjälpt och besvären kvarstår.
– Det är bara att hoppas att hjälper, men för tillfället känns det inte som någon större skillnad. Jag kommer att fortsätta få behandling, men det är omöjligt att säga när jag är tillbaka igen, säger han till Travronden.

Örjan Kihlström skulle ha kört följande V75-hästar på lördag:
V75-1: Indoor Voices
V75-3: Zenit Brick
V75-4: Titan Brodde
V75-6: Who’s Who
V75-7: Forecast

Kanal 75