Inför V64® Färjestad: ”Bägge ska ha segerchans”

,

Kristian Malmin har fyra timmars resa till Färjestad. Vi slår en signal och är nyfikna på de två hästar han har i omgången. – Jag tycker att båda ska ha segerchans och spelarna ska strecka båda, hälsar Malmin.

– 5 Rouge Tile (V64-1) är en syster till Oracle Tile och hon är bra hon också. Hon hade lite problem i somras och var ifrån några månader och jag var helt nöjd med hennes insats senast. Hon var mest tränad i skogen och var inte vässad på något sätt. Hon bör gå framåt med det loppet i kroppen och hästen kan öppna och jag testar från start. Jag tycker att detta är en bra häst som ska duga här.
– 6 Kashmina B.R. (V64-6/DD-2) är väldigt bra i ordning. Hon var riktigt bra senast och gången innan var hon först i mål på en 1.12-tid, men diskades då det var lite trångt. Hästen känns jättefin i träningen och är verkligen i fin författning för dagen. Hon är mycket startsnabb och jag laddar och hoppas på ledningen och jag tror mycket på henne här.

KLICKA HÄR FÖR MER STALLSNACK TILL KVÄLLENS V64-OMGÅNG

KLICKA HÄR FÖR FÄRSKA INTERVJUER FRÅN STALLBACKEN