Hög utdelning på V64®

,

En skräll från början och en till slut.
Tisdagens V64 från Eskilstuna blev välbetald när bara sex system hittade rätt.
– Han tävlar inte i ryggar så det var tacksamt att få sitta och bestämma, konstaterade en av kvällens skrällkuskar, Kevin Svedlund.

Han inledde karriären med sex raka segrar hos Timo Nurmos.
Men det var fem år sedan och därefter har karriären inte varit lika spikrak för Victory Topline.
På tisdagen gjorde hästen årsdebut och sin femte start för nye tränaren Kevin Svedlund som skickade till ledningen och höll undan enkelt med fem procent av spelet i ryggen.
– Jag tänkte att kommer jag till spets då provar jag där. Han tävlar inte i ryggar så det var tacksamt att få sitta och bestämma. Jag trodde att jag hade snabbaste hästen, konstaterade Svedlund sedan han “fuskat” hem loppet på för klassen enkla 1.16,2/2 140 meter autostart.
Snabbare gick det i sista avdelningen där favoriten Hankypanky Pinkman fick uppvaktning i ledningen vilket öppnade för Malin Hurtig-tränade Vivacious som flög lågt längst ut i banan över upploppet – också med fem procent av spelet i ryggen.
– Der var därför jag åkte hit idag. Jag ville ta revansch med honom och jag tyckte vi hade bästa hästen på förhand, konstaterade en inte lika överraskad Rikard N Skoglund sedan han fastställt utdelningen på V64 till 294 898 kronor för sex rätt.
Tre system som spelat enbart i sexrättspotten belönades med 737 245 kronor vardera, men allra mest gick till ett andelsystem som drog in 836 906 kronor.
Bland vinnarna fanns även en Harry Boy som kostade 192 kronor och betalade 332 374 tillbaka.

Kanal 75