Lars Jakobsson/TR Bild.

Harpers-vinnaren klar för Åby Stora

,

Harper Hanovers-vinnaren Eric The Eel är klar för Åby Stora Pris.

Lars Jakobsson/TR Bild.


Tomas Malmqvists hårding följde i tisdags upp triumfen i Harper Hanovers lopp under elitloppshelgen på Solvalla med seger i långloppet Grand Prix Du Conseil Municipal i franska Vichy. Nu är nästa uppgift för hästen fastställd. Den 12 augusti jagar han en segercheck på 1,5 miljoner kronor över 3 140 meter i Åby Stora Pris.
– De var intresserade av att få vår häst till loppet och jag tror att han kommer att göra det bra där. Vi möter San Moteur som enligt mig är en av de absolut bästa vi har. Han blir en tuff nöt att knäcka men jag har stort förtroende för min häst och jag tror att han är med där framme igen, säger Tomas Malmqvist till travronden.se.

Ola Johansson, Kanal 75