Göransson flyttar till Koljgini

,

Travtränaren Carl-Otto Göransson slutar som tränare på Halmstadtravet för att i sommar börja arbeta hos Lutfi Kolgjini på Jägersro, enligt Sulkysport.

Travtränaren Carl-Otto Göransson slutar som tränare på Halmstadtravet för att i sommar börja arbeta hos Lutfi Kolgjini på Jägersro. MIKAEL WIKNER. För fri publicering tom 2018-04-19.


– Om man ska vara riktigt ärlig är det ingen ljus framtid för de mindre tränarna i dag. De större blir större och de små blir mindre och mindre. Jag vill vara med och spela i den högsta divisionen och det går inte säga något annat än att det finns fantastiska djur att jobba med hos Lutfi Kolgjini och så trivs jag väldigt bra tillsammans med Adrian och Ludde, säger Carl-Otto Göransson till Sulkysport.
Carl-Otto Göransson har 15 hästar på sin träningslista varav åtta är tvååringar.
Proffslicensen väljer 39-åringen att behålla.
– Det kan ju bli så att jag ändrar mig i framtiden och jag ser inte det här som något slut på proffskarriären, utan att jag helt enkelt provar mina vingar någon annanstans, säger han till Sulkysport.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75