Café Brasco tog hem tidernas största ATG Tillsammans-vinst

,

Café Brascos ägare Gunilla Welander och Dennis Olofsson låg bakom onsdagens drömvinst på V86.
– Ett av de bästa dygnen i mitt liv. Jag är ju även stort Liverpool-fan, jublar Dennis Olofsson.

Lars Jakobsson TR Bild.


Ett enda system klarade alla skrällar på V86 och belöningen blev drygt 13,7 miljoner kronor till
tio andelsspelare.
Gunilla Welander och Dennis Olofsson hade komponerat systemet som gav den hittills största vinsten för ett Tillsammans-lag.
– Just det här Tillsammans-laget heter Beauty and the Beast. Du får gissa själv vem som är vem, säger en omtumlad Dennis Olofsson när vi ringer upp på onsdagskvällen.
Vad kan du säga om systemet?
– Nej, men V86 är ett så fantastiskt spel. Vi spikade de två största favoriterna och sedan hade vi marginalerna på vår sida. Tre målfoto gick vår väg. I sista avdelningen satt vi och hoppades på ledaren som var fem-procentare men det visade sig inte spela någon roll att Örjan spurtade förbi. Vi var ensamma med streck för båda. I dag stämde allt.
Hur stort var systemet?
Beauty and the Beast är vårt största system och det kostar 3 000 kronor andelen och är tio andelar.
– Vi hade faktiskt den största Tillsammans-vinsten på V86 sedan tidigare men det här slår allt. Det här är vår största vinst någonsin, jublar Dennis Olofsson.
Totalt hade vinstsystemet en rad med sju rätt, 41 rader med sju rätt och 671 rader med sex rätt. Totalt blev vinsten 13 727 090 kronor att dela på för andelsspelarna.
– Ett av de bästa dygnen i mitt liv. Jag är ju även stort Liverpool-fan, säger Dennis Olofsson och syftar på Liverpools överraskande 4-0-skräll mot Barcelona och finalplats i Champions League.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75