Boostad V75-kupong gav jättevinst

,

Alla rätt på V75 och rätt boostnummer.
På lördagen håvade en trio i Uppsala in 2,8 miljoner kronor.

När helgens V75-omgång avgjordes på Jägersro i Malmö landade sjurättsutdelningen på 233 214 kronor. Men genom att även pricka in rätt boostnummer lyckades tre spelare i Uppsala tiodubbla den summan. Dessutom fick de 1 400 sexor. Totalt blev deras kupong värd 2 825 440 kronor.
– Killen som skrev systemet är 28 år och spelar V75 varje vecka med sin pappa och morfar. De lägger 100 kronor var och det är morfar, den mest travkunnige i trion, som alltid kräver att kupongen ska boostas, berättar ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.
Systemkonstruktören trodde på toppkusken Erik Adielsson och hade markerat honom i den inledande avdelningen, där han skrällde med Flo Rida Sea, samt spikat honom med Coin Perdu och Tjacko Zaz. 64-oddsaren Bonnies Celebrity var ett av fem streck och i den avslutande avdelningen var Nahar och Takethem markerade.
– Han som gjorde systemet berättade att han höll på att dö när Nahar galopperade från start, och Takethem hängde i spåren, säger Hans G Lindskog och skrattar.
Men Takethem löste uppgiften och när sedan rätt boostnummer drogs var drömvinsten ett faktum.
– När jag pratade med killen som gjorde systemet i morse sa han att det här är det största som har hänt honom. Han är jättelycklig och har inte landat ännu, men tänker gå till jobbet som vanligt i morgon, berättar Hans G.

Ola Johansson, Kanal 75